Σημάδια που δείχνουν ότι δεν πρέπει να εμπιστεύεσαι έναν άνδρα

Σημάδια

Η εμπιστοσύνη είναι το Α και το Ω μέσα σε μία σχέση, εξάλλου αν δεν υπάρχει εμπιστοσύνη δεν υπάρχει και σχέση. Μερικές φορές είναι εύκολο να διαπιστώσεις εάν σου λέει ψέματα, κάποιες άλλες όμως όχι. Είναι ένα ρίσκο που πρέπει να πάρεις για να καταλάβεις αν αξίζει την εμπιστοσύνη σου κι όσο περισσότερο δώσεις προσοχή στα σημάδια που το αποδεικνύουν, τόσο πιο εύκολα θα το διαπιστώσεις.

Του παίρνει αιώνες για να σε καλέσει πίσω ή να απαντήσει στα μηνύματα σου.
Μπορεί να είναι απασχολημένος την ώρα που θα τον πάρεις επειδή βρίσκεται στην δουλειά ή κάτι παραπλήσιο αλλά όχι και να γίνεται συνέχεια το ίδιο τροπάριο. Η μεταξύ σας επικοινωνία θα πρέπει να χαρακτηρίζεται από ενθουσιασμό και όχι αγγαρεία.

Σου δίνει ασαφείς εξηγήσεις.
Οι απαντήσεις του συνήθως δεν έχουν ειρμό, δηλαδή αδυνατεί να σου δώσει μια σαφή εξήγηση στο ερώτημα σου. Πρόκειται για μια συμπεριφορά που αν μη τι άλλο που κινεί υποψίες πως κάτι δεν πάει καλά. Γενικότερα, εάν στο τέλος της μέρας συνειδητοποιείς πως οι απαντήσεις που σου δίνει δεν είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικές, έχεις έναν καλό λόγο για να έχεις τις αμφιβολίες σου απέναντι του.

Δεν σηκώνει ποτέ μπροστά σου το τηλέφωνο.
Εάν κάθε φορά που χτυπάει το τηλέφωνο του διστάζει να το σηκώσει ή το βάζει αθόρυβο τότε σίγουρα υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Σίγουρα θα υπάρχουν φορές που θα πρόκειται για κάτι πολύ προσωπικό ή σχετικό με την δουλειά του, όμως δεν υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος να φοβάται να σηκώσει το τηλέφωνο του παρουσία σου, ειδικά εάν έχετε σχέση.

Δεν είναι ποτέ εκεί για σένα όταν τον χρειάζεσαι.
Ίσως και το σημαντικότερο απ’ όλα. Όταν έχεις την ανάγκη του και δεν βρίσκεται ποτέ εκεί για σένα σημαίνει ότι δεν είναι και άξιος εμπιστοσύνης. Είτε αυτό είναι για να σε βοηθήσει σε κάτι που δυσκολεύεσαι, είτε για να σε παρηγορήσει και να μείνει κοντά σου όταν συμβεί κάτι πολύ άσχημο στη ζωή σου, είτε όταν πρόκειται για κάτι πολύ απλό, όπως δουλειές του σπιτιού.

 

Δεν ξέρεις τους φίλους του.
Είναι σημαντικό να σε παρουσιάσει στην παρέα του. Αυτό σημαίνει ότι σε εμπιστεύεται και θέλει να σου γνωρίσει τα πιο κοντινά του άτομα. Βέβαια δεν χρειάζεται να γίνεται και κολλητοί, προς θεού! αλλά τουλάχιστον να ξέρουν ποια είσαι. Εάν οι φίλοι του δείχνουν σαν να μην ξέρουν ποια είσαι τις λίγες φορές που τους έχεις συναντήσει, είναι μια πιθανή ένδειξη πως δεν τους μιλάει συχνά για εσένα ή θα μπορούσε επίσης να σημαίνει πως μάλλον έχουν χάσει την μπάλα με ποια κοπέλα βγαίνει τελικά ο κολλητός τους. Ίσως να τους σύστησε πρόσφατα κάποιο καινούριο κορίτσι και η αντίδραση τους τους πρόδωσε. Όπως και να έχει να είσαι επιφυλακτική εάν οι φίλοι του δεν γνωρίζουν ούτε τα βασικά για εσένα και το αντίστροφο.

Έχει μια τάση να ακυρώνει.
Εάν έχει την κακή συνήθεια να ακυρώνει κάτι που έχετε κανονίσει την τελευταία στιγμή, ίσως θα έπρεπε να αναθεωρήσεις την εμπιστοσύνη σου προς το άτομο του. Σίγουρα είναι απόλυτα φυσιολογικό να τύχει κάποιο έκτακτο γεγονός ή να προκύψει κάποια δουλειά που δεν υπολόγιζε, ωστόσο εάν ακυρώνει τα σχέδια σας χωρίς κάποια σοβαρή δικαιολογία ή χωρίς καμία δικαιολογία σε τακτική βάση, τότε δεν θα έπρεπε να τον εμπιστεύεσαι.

Ωστόσο, θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου ότι είναι κι αυτός άνθρωπος και θα πρέπει να του προσφέρεται το δικαίωμα στην αμφιβολία. Ποτέ μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα και να του δίνεις πάντα μια ευκαιρία να δικαιολογήσει τον εαυτό του εάν πιστεύεις πως κάτι δεν πάει καλά. Επίσης να θυμάσαι πως πρέπει να εμπιστεύεσαι το ένστικτό σου και να πράττεις ανάλογα.