Λαθρεπιβάτης αεροπλάνου βούτηξε στο κενό!

κενό

Βρέθηκε πτώμα στην οροφή κτιρίου στο Λονδίνο – Σύμφωνα με τις ενδείξεις, ο άτυχος άνδρας έπεσε στο κενό από αεροπλάνο λίγο πριν την προσγείωση

Το πτώμα ενός άγνωστου άνδρα βρέθηκε στην οροφή κτιρίου στο Λονδίνο και από ότι φαίνεται πρόκειται για ένα λαθρεπιβάτη, ο οποίος τρύπωσε στο σύστημα προσγείωσης αεροπλάνου της British Airways, με την ελπίδα ότι θα καταφέρει να φθάσει στο Λονδίνο από το Γιοχάνεσμπουργκ. Ένας δεύτερος άνδρας, μεταξύ 25 -30 ετών, ο οποίος φέρεται να επιχείρησε το ίδιο ταξίδι, επέζησε, αλλά νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Σκότλαντ Γιαρντ, ο θάνατος του άνδρα θεωρείται ανεξήγητος. «Εν ευθέτω χρόνω θα πραγματοποιηθεί νεκροψία και έρευνα για να εξακριβωθεί η ταυτότητα του θύματος», δήλωσε εκπρόσωπος των βρετανικών αστυνομικών Αρχών. Εκπρόσωπος της British Airways, από την πλευρά του, ανακοίνωσε ότι η εταιρεία συνεργάζεται στενά τόσο με τη Σκότλαντ Γιαρντ όσο και με τις Αρχές του Γιοχάνεσμπουργκ, «προκειμένου να διαπιστωθούν τα γεγονότα γύρω από αυτήν την πολύ δύσκολη κατάσταση».

Το κτίριο, πάνω στο οποίο βρέθηκε ο άτυχος άνδρας, βρίσκεται κοντά στο αεροδρόμιο του Χίθροου, όπου προσγειώθηκε το αεροπλάνο της British Airways. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, ο άτυχος άνδρας κατάφερε να επιβιώσει από περίπου 8 οκτώ ώρες ταξίδι, ωστόσο βούτηξε στο κενό και έπεσε στην ταράτσα του συγκεκριμένου κτιρίου λίγο πριν από την προσγείωση. Οι βρετανικές Αρχές ελπίζουν σε απαντήσεις από τον δεύτερο άνδρα, εφόσον συνέλθει.