10 ατάκες της Μαλβίνα Κάραλη για τον έρωτα!

Κάραλη

Η Μαλβίνα Κάραλη για την αγάπη και τον έρωτα

Μπορεί να έχουν περάσει 13 ολόκληρα χρόνια από τότε που η Μαλβίνα Κάραλη έφυγε από τη ζωή, όμως μένει ακόμα βαθιά χαραγμένη στις μνήμες μας.

Η Μαρία-Ελένη Σακκά, όπως ήταν το πραγματικό της όνομα, ήταν γοητευτική, οξυδερκής, ετοιμόλογη, με αστείρευτο χιούμορ και με ατάκες που τσάκιζαν κόκκαλα!

Οι ξεχωριστές τις αυτές ατάκες όπως και η ίδια άλλωστε, παραμένουν ανεξίτηλες στη μνήμη μας. Η Μαλβίνα αγάπησε βαθιά, αγαπήθηκε επίσης, και μέσα από τα βιώματά της, μας χάρισε μερικές από τις πιο έξυπνες ατάκες που διαβάσαμε τελευταία.

1.«Ή είμαι ερωτευμένη και δυστυχώ με τρόπο αστείο, ή είμαι λογική και πλήττω θανάσιμα»

2.«Στον έρωτα όταν έχεις σταθερές βάσεις, καλή ανατροφή, σωστές χαρακτηρολογικές δομές την χάνεις την αξιοπρέπειά σου απέναντι στον άλλον… διαφορετικά είσαι βλάκας»

3.«Σπάστηκα με την ατάκα σου «Κοίτα να διασκεδάσεις». Δε γουστάρω να περνάω καλά χωρίς εσένα. Θέλω να λες από μέσα σου να είναι όλα μαύρα εκεί που πάει χωρίς εμένα. – γιατί έτσι λέω κι εγώ. Τι να σου κάνω ανωτερότητες; Γιατί είμαστε έτσι φτιαγμένοι να μη μας αρέσει να περνάει καλά ο άλλος χωρίς εμάς»

4.«Σημασία δεν έχει μόνο ποιον αγαπάς, αλλά με ποιον μπορείς να είσαι ο πραγματικός εαυτός σου. Εγώ έτσι είμαι μαζί σου και ξέρω πως με μένα είσαι ο εαυτός σου και θα είμαι ο υπασπιστής σου σε κάθε πετροπόλεμο»

5.«-Γιατί τα κάνεις αυτά; -Γιατί είμαι αδύναμη, κακομαθημένη και σ΄αγαπάω»

6.«Άντρας είναι ένας, ο άντρας μου. Ενδιάμεση κατάσταση δεν υπάρχει»

7.«Θα ευχηθώ αυτό που εύχομαι πάντα. Να γίνει το καλύτερο για σένα και να είμαι κι εγώ εκεί κοντά. Και πιο κοντά να μη γίνεται»

8.«Αν είναι κακό να σκοτώνεις τον πλησίον σου δίχως λόγο, είναι χίλιες φορές πιο κακό να ερωτεύεσαι και να αγαπάς τον πλησίον σου δίχως λόγο»

9.«Οι άνθρωποι όταν είναι να ξεπεραστούν, ξεπερνιούνται όπως οι μόδες»

10.«Άνδρας που δεν είναι τώρα, δεν ήταν ποτέ»